Vårt team

Tillsammans har vi under lång tid arbetat med att ge Eksjöborna en god och trygg tandvård.

Varje patient skall känna att sig säker på att vården sker på ett personligt och anpassat sätt.

Kollegorna har ordet

tandsköterska
Ida: En bra service och ett fint omhändertagande är något jag hoppas kunna bidra med här på kliniken så att du som patient ska känna dig trygg hos oss. Privat ägnar jag mycket av min tid åt musiken, spelar på det mesta men trivs bäst bakom trumsetet.
tandsköterska
Anki: Här på praktiken uppskattar jag mötet med olika människor och försöker ge ett så bra bemötande som möjligt. Fritiden ägnar jag åt friluftsaktiviteter som vandring, löpning och gymmet. Sjunga i kör har såklart också en stor betydelse.
Vår tandhygienist
Lena: I mitt jobb som tandhygienist sätter jag dig som patient främst och försöker alltid forma behandlingen så att den fungerar för dig utifrån just dina behov. Mina fritidsintressen är stug och fritidslivet i Vixebo, hunden Abbe såklart och körsången.
tandläkare
Patrik: Som din tandläkare kan jag bara hålla med om vad mina duktiga medarbetare säger, vi vill att du som patient ska uppleva ett vänligt och professionellt bemötande i en trygg miljö och det är med stor tacksamhet jag försöker föra praktikens goda arv vidare.